Vi ønsker du gir opplysninger om:

Navn, adresse, telefonnummer, boforhold, hva skal hunden brukes til, hvor mye tur pr. dag er realistisk for deg og din familie, er det hundeallergi i nær familie, familieforhold (enslig, par, barnefamilier), samt eventuelt alder på barn, deg/dere som person/familie, jobb, hvordan kommet frem til ønske om å skaffe hund, hva vet du/ dere om "rasen" Goldendoodle, hvordan kom du/dere frem til valg av Goldendoodle som hund du/dere ønsker å ha, hvilke forventninger har du/dere til Goldendoodle hunden, hvordan ser du/dere for dere at Goldendoodle er som familiemedlem, hvilke tanker/forventninger har du/dere i fht den nye valpen og valpeperioden, har du/dere erfaring med hund, og hvis erfaring hvilken, noen preferanser i fht kjønn, forventninger til oppdretter, eventuelt andre ting.

Vi bruker tid på å observere valpene i tiden de er hos oss, og velger ut valp som kan passe best mulig til akkurat deg.

Vi behandler søknader så raskt vi kan, og har dessverre kun anledning til å til å svare på valpesøknader som har den informasjonen vi har satt som minimum.

Vi godtar utelukkende kjøpere som bruker belønningmetoden , og tilbyr et godt og stabilt hjem/ miljø der hunden får utølp for sine behov til aktivitet og får være endel av flokken. Det er veldig viktig at valpene kommer til de beste hjem.

Derfor ønsker vi å bli kjent med potensielle kjøpere og hva de tenker om hundehold, hva miljø de kan tilby osv. før vi avgjør om de får settes opp på valpeliste. send meg en E-post om du/dere er interessert! 

E-post

lisafosseli@gmail.com

Følg meg

Facebook  Tomines valper.
 


HVOR DU KAN FINNE MEG

Oppdretter i Kristiansand