Pris/ depositum og kontrakt.

Goldendoodle F2B

Beløpet betales inn i sin helhet 1 uke før valpen hentes.

valpene selges med en 2års Helsegaranti. 

28000kr inkl depositum

Depositum og reservasjons avgift blir betalt inn når du har blitt godkjent til å bli satt på valpeliste. Dersom du ombestemmer deg, og likevel ikke ønsker valp, Forebeholder  jeg meg retten til å beholde depositimet. Depositumet trekkes fra kjøpesummen når valpen hentes 8-9 uker

5000kr  

Hva følger med?:

Kjøpskontrakt, helsesjekk, vetrinærattest og parvovaksine. Den har fått Ormekurer og blir chippet. du får med en valpe startkasse og et pledd fra valpekassa. 

 

Helse garanti:

valpene selges med en 2 års helsegaranti, som vil si at arvelige sykdommer som har gitt symptomer på hunden før fylte 2år, kan utløse garantien og oppdretter vil bekoste opp til kjøpesummen. Eier beholder valpen.

Avlsperre: 

Alle valper blir solgt med avlssperre, med unntak dersom valpen er solgt som avlshund. Dersom en kastrerer eller steriliserer hunden innen det første året, og kan fremvise dokumentasjon på dette vil en få refundert kr 2000.

Alle som kjøper valp fra oss, må garantere at ingen av våre Goldendoodle valper blir omplassert, uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.


KONTRAKT UTDRAG/ contract