Avlstispa

Tomine
 

Tomine

Tomine er en F1B godendoodle stor størrelse. Hun har et rolig og trygt gemytt. Hun er veldig sossial og elsker å få besøk av både store og små. Hun er vokst opp med katt og 3 barn fra alderen 6- 20 og kommer godt overens med disse. Hun syntes hamsteret og endene i andedammen er spennende og liker å kikke på de. Hun har et lavt jaktinstingt så hun føler lite behov for å jage, men å hilse på er gøy. 
Hun blir ofte med matmor på jobb om morgenen, og med matfar på tur om ettermiddagene. Hun er glad i vann, og liker å bade. Når barna kommer hjem fra skolen passer hun på at de føler seg velkommen og trygge hjemme. De passer også på å ta henne ut på liten tur for å hilse på naboer og andre klassekamerater. De kjenner henne godt så hun er et selvsakt medlem av flokken. Hun vet å holde seg på eiendommen vår når hun får gå fritt ute. Bortsett fra når løpetiden er her, da må vi passe ekstra godt på, evt sette henne i bånd. Heldigvis er dette kun 2 ganger i året 😅.
Hun Røyter ingenting, men trenger å klippes og stelles 3-4 ganger i året resten av tiden passer vi på at hun er kort under bein og armer samt mellom potene og rundt bakenden så hun klarer å holde seg ren.
Om sommeren holder vi pelsen kort så hun ikke blir så varm, og om vinteren litt lenger. Goldendoodle har hår ikke pels: dvs hun mangler underhudsfett, og bør gjerne kles dersom det blir for kaldt i luften. Hun blir gjerne med på skitur, men må passe på potene hennes og at ikke pelsen blir full av snøballer.

Født: 20.06.2017

Størrelse: standard  57cm

vekt: 22kg

Pels: fleesFarge: hvit/ gyllen

Øyne: brune

Nese: sort 

Farge: hvit/ gyllen


Helse:

HD: hofteleddsdysplasi (A) (NKK) fri/clear

AD: Albueleddsartrose (Nkk) fri/clear

Patella: patellaluksasjon grad 0/0 fri/clear

Hjerte: Uten anmerkning/ clear

Øyelysing: Uten anmerkning/ clear

Tester fra Embark Vet:                                                           coat color:

Furnishing/ inproper Coat ( RSPO2)-                        

Long Haircoat (FGF5) -

Shedding (MC5R) - 

Curly coat (KRT71)

 

Tomine som valp
Tomine som valp

Avlstavle:

Mor: Ziba ( goldendoodle F1), Bestemor Dina ( storpuddel) nr 00182/03, oldefar hvit Peik Are og oldemor Tara. Bestefar Ottar( golden retriver), oldefar Pearl Poseidon nr S 21826/2006 og oldemor Honey

  Far: Tex av skansetoppen, kalt Tass (konge puddel). Bestefar:                                        Flåsbyrens dream for show, Percy ( hvit kongepuddel),Bestemor: Mindy Menuett ( grå kongepuddel).